Сервизен център Casio

Статус на
заявка за сервиз

С над 25-годишен опит в часовникарството, Сервизен център Гюлиян предлага поправка, тестване, гаранционен и следгаранционен сервиз за вашите часовници.

Служителите на сервизния център преминават специализиран курс по часовникарско обучение и периодични тренировъчни курсове в швейцарски фабрики за производство на часовници. Като оторизиран агент и официален сервиз на едни от най-престижните швейцарски и японски марки ние притежаваме оборудването и опита да отремонтираме всичко-от най-обикновената смяна на батерия или корекция на верижка до основен преглед и ремонт.

Сервизен център Гюлиян осигурява пълна гама ремонти за всички видове часовници. Когато се извършва основен ремонт се издава сертификат за едногодишна гаранция. При ремонт използваме само оригинални резервни части,за да поддържаме цялостта на вашия часовник и неговата стойност. Сервизен център Гюлиян непрекъснато повишава качеството на използваните методи и технологии, за да бъде на нивото на промените в часовникарската индустрия. 

 

За контакти: 

ул. Г.С.Раковски № 74
Мобилен тел: 0887 74 74 47
e-mail: service@giulian.bg